în scop nutrițional, cu atât mai multă culoare aveți – cu atât mai bine!

în scop nutrițional, cu atât mai multă culoare aveți – cu atât mai bine!

am depășit -o pe a mea cu această delicioasă rețetă de salată de ridiche!

salut, goluri de goluri.

Happy Friday Guys! Uau, a trecut o săptămână- o săptămână foarte bună (am fost nominalizată la un premiu Shorty !!!- Mai multe despre asta în această postare). Astăzi continuu seria NS Lifestyle (am acoperit aproape toate „Hexagon Health”!) Prin împărtășirea celui de -al nouălea pilon al sănătății conform manifestului NS -. Ce înseamnă manifest? Manifestând 101: Cum să -ți faci obiectivele, visele, viziunile tale realitate, adică cum să trăiești cu lucrurile pe care le dorești și pe care le ai nevoie cel mai mult în viața ta pentru a crea o viață pe care o iubești, fericirea și conținutul. Manifestarea poate arăta atât de diferit pentru fiecare dintre noi și ar trebui. De la jurnalul, meditarea, alergarea, recitarea mantrelor pozitive, vorbirea cu prietenii, având un grup de sprijin, somn, etc., toate aceste activități și comportamente pot duce la manifestarea a ceea ce doriți cel mai mult în viața voastră. Îl înțeleg, această postare poate fi un pic abstractă, dar rostogoliți -vă cu mine aici, dacă sunteți în ea.

un bol de smoothie cremos și rece perfect pentru lunile mai calde ale anului folosind fructe de pădure sezoniere, proaspete Mint, și garnituri la alegere.

Am împărtășit acest bol de smoothie destul de mult pe Instagram în ultima vreme, de când fructele de pădure (în special căpșunile) sunt în sezon aici, în Nashville și în state, așa că sunt eu Profitând de fiecare oportunitate pe care trebuie să o folosesc pe aceste alimente de frumusețe pline de antioxidanți! Faceți cunoștință cu cel mai bun bol de smoothie cu fructe de pădure pe care oricine îl poate face cu un amestec bun de fructe de pădure congelate sau obțineți un pic de fantezie cu câteva topping -uri din cămară. Cheers Friends, hai să săpăm!

un smoothie verde gros, cremos, încărcat cu grăsimi sănătoase, proteine ​​și nutrienți importanți pentru sănătatea generală a pielii.

Introducerea smoothie -ului verde frumusețe, un nou instrument pentru a adăuga rutina de piele! Acest smoothie este încărcat cu vitamine, minerale, fitonutrienți, antioxidanți, în special cele pe care le vizează pentru sănătatea excelentă a pielii, părului și a unghiilor în rutina mea zilnică și, de asemenea, pentru clienții mei. Nu numai că vă hrăniți pielea la nivel celular cu acest smoothie, dar este, de asemenea, simplu de făcut și gust uimitor!

Smoothie -ul verde frumusețe conține căpșuni, acai, spanac, ulei de nucă de cocos, semințe de chia și Mai multe ingrediente alimentare integrale perfecte pentru pielea radiantă. Este bogat în vitamine C, A, K, Zinc, fier, proteine, fibre și grăsimi sănătoase. Amestecul de verzi, fructe dulci și grăsimi sănătoase fac ca acest smoothie să fie într-adevăr cremos și complet satisfăcător- poate deveni cu ușurință o masă adăugând un pic de grăsimi sau proteine ​​sănătoase în plus, pe măsură ce împărtășesc mai jos.

O crustă de pizza fără gluten, făcută cu dovlecel și completată cu un pesto de mazăre de lămâie, arugula și nuci de pin pentru o rețetă simplă și delicioasă de cină.

au trecut trei săptămâni întregi de la lansarea cărții de bucate NS, dar Mai am mai multe rețete de împărtășit! Astăzi împărtășesc unul dintre preferatele mele din cartea de bucate – Crusta de pizza cu Zucchini cu Lemony Pea Pesto. Este o crustă de pizza fără gluten, făcută cu dovlecel și completată cu un pesto de mazăre de lămâie, arugula și nuci de pin pentru o rețetă simplă și delicioasă de cină. Sunt pozitiv că o vei iubi pe acesta! Continuați să citiți pentru rețetă.

Zucchini este o legumă surprinzător de cameleon-mă găsesc folosind-o congelată în smoothie-uri de dimineață, purificate în deserturi și, acum, strânsă în crusta de pizza! Zucchini Pizza este o modalitate excelentă de a se strecura în porții suplimentare de legume și este în mod natural mai scăzut în carbohidrați și mai mare în fibre în comparație cu crustele tradiționale. Această rețetă aduce un omagiu unei cruste de conopidă, care este una dintre cele mai populare rețete ale mele de pe blog. Ambele componente ale rețetei – crusta și pesto de mazăre – pot fi savurate singure, dar atunci când sunt combinate, este evident că sunt menite să fie savurate împreună.

asta. Această rețetă este ceva ce făceam aproape în fiecare seară de vară, când eram copil. Nopțile în care toți copiii din cartier s -ar aduna după ce au jucat „jailbreak” sau un joc greu de etichetă, cu lanterne care se desfășoară ore întregi! După aceea, am fost faimoși și durerea să ne așezăm în jurul gropilor de foc cu părinții noștri, în timp ce toți se bucurau de băuturi și bârfe- eram totul despre aceste deserturi și alimentate. Ca să fim sinceri, obișnuiam să ne implorăm părinții să facă „banane cu folie”, care erau banane decojite feliate și umplute cu chipsuri de ciocolată, nucă de cocos și arahide tocate înfășurate în folie și puse pe grătar sau flăcări deschise. Barcile cu banane de tabără sunt versiunea mea crescută a acestui clasic de tratament de vară.

în jurul focului

Remake -ul meu al acestui favorit al copilăriei este puțin diferit cu adăugarea de chipsuri de ciocolată neagră, Fulgi de nucă de cocos prăjiți, un pic de scorțișoară, alune tocate și servite cu frișca mea de nucă de cocos … și caramelul meu crud dacă vă simțiți în plus.

nu există nimic ca fructe calde, fie Ananas la grătar, fructe coapte în cuptor- este și mai delicios atunci când este încălzit. Zaharurile din fructe se eliberează încet și încep caramelizarea creând acest sirop incredibil de delicios, mai ales atunci când ciocolata neagră este aruncată în amestec, ciocolata se topește în zaharurile din banane și … este ridicol de bună. Combinația de textură este sublimă, bananele au o textură musculoasă, mai ales atunci când sunt încălzite, dar se ține ca bază atunci când amestecați toppinguri crocante, cum ar fi alunele tocate, nuca de cocos și orice alt ingredient pe care doriți să îl încercați! Dacă descompun nutrițional această rețetă, este destul de „sănătoasă” dacă doriți să aplicați o etichetă. Este o banană bogată în carbohidrați și cu fibre, completată cu ingrediente alimentare întregi, care conțin grăsimi sănătoase, în special frișca de nucă de cocos, nucă de cocos prăjită și nuci la alegere. Dar mai mult decât orice, este doar delicios și este bine să te dedici din când în când!

Vreau ca nutriția dezbrăcată să fie o resursă care să te ajute să te simți împuternicit atunci când faci alegeri alimentare, așa că încep Bucătăria NS unde voi descompune faptele nutriționale și beneficiile pentru sănătate ale celor mai frecvente ingrediente alimentare integrale. Astăzi încep cu citrurile mele preferate de vreme rece – Grapefruit! Continuați să citiți cu mine cu mine despre toată bunătatea nutrițională a acestor fructe delicioase și moduri în care puteți utiliza grapefruits în rețete sănătoase!

101

grapefruits vin în mai multe soiuri, inclusiv roșu , alb și roz- toate au un gust relativ similar, după părerea mea, ușor dulce și amar. Grapefruits primesc o atenție specială și sunt în cămară dezbrăcată în nutriție, deoarece le am întotdeauna la îndemână pentru o gustare rapidă sau pre-antrenament. Îmi place să mănânc acestea dimineața, să le suc sau să feliez pe o salată pentru un impuls în vitamina c.

cum să folosești

folosiți cum ai face orice alt fruct proaspăt. Eu personal mă bucur de citrice în salate, topping -uri pe iaurt, fulgi de ovăz unde găsesc keto diet, terci sau au naturale. Sucul de grapefruit este excelent în apă sau în apă spumantă pentru o băutură răcoritoare cu calorii scăzute.

Defecțiunea nutritivă a grapefruitului

*la 100g, aproximativ o jumătate de grapefruit

  • Fibră | 1/2 grapefruit conține 2g fibre
  • carbohidrați | 1/2 grapefruit conține 11g carbohidrați (7g zahăr)
  • Vitamina A | 23% DV
  • Vitamina C | 52% DV
  • Potasiu
  • Biotin
  • Vitamina B1, B5
  • Antioxidanți | Licopen în special în soiurile roșii și roz, naringenin și naringin
  • Fitonutrienți | Limonoide
  • Cantități mici de minerale | Fier, magneziu, calciu și fosfor

Fie că sunteți un novice nutrițional sau un pasionat de wellness, îmi place să vă ofer opțiuni băieți pentru a vă bucura de alimente întregi în moduri noi și interesante. Acest ghid va fi o provocare distractivă pentru a încorpora mai multe alimente întregi dens de nutrienți în loc de opțiuni clasice. Sper ca acest ghid să vă ofere inspirație în sănătate și că va fi distractiv încercând ceva nou. Așadar, aici mergem, 10 swap -uri sănătoase de mâncare integrală pentru a încerca astăzi!

schimbați -l!

nr. 1

brânză de caju

  • Schimbă -l pentru a înlocui: răspândirea brânzei sau scufundările de brânză
  • Cum se folosește: răspândiți pe un sandwich, folosiți ca o baie Cu legume, pe biscuiti, agitat în sosuri de paste, utilizate ca pansament sau condiment general
  • De ce este minunat: conține grăsimi sănătoase, magneziu, proteine ​​și este o modalitate excelentă de a crește grăsimile sănătoase de inimă din nuci și semințele în dieta dvs.
  • Rețete pentru a încerca: crusta de pizza de conopidă, nachos sănătos de cartofi dulci, cele mai bune mușcături de pizza fără cereale

nr. 2

Oțet de cidru de mere brut

  • Schimbă -l pentru a înlocui: oțet de cidru de mere obișnuit, oțet balsamic sau oțet de vin roșu
  • Cum să folosești: Se aruncă deasupra unei salate, se adaugă la supă/scufundări/sosuri pentru a echilibra aroma și a adăuga o notă de aciditate
  • De ce este excelentă: această versiune brută este nepasteurizată, ceea ce conține o serie de bacterii prietenoase cu intestinul și Probiotice în timp ce degustați rețete delicioase
  • Pentru a încerca: salată de roșii de castravete crocante, hrăniți bolul, kimchiul final

nr. 3

tahini

  • Schimbă -l pentru a înlocui: unt de arahide
  • Cum se folosește: răspândiți -vă pe un sandwich, folosiți ca o baie pentru legume, adăugați Pentru smoothie -uri, adăugați la deserturi, bucurați -vă cu o lingură pentru o gustare densă cu energie rapidă
  • De ce este excelent: conține grăsimi sănătoase, proteine ​​și este încărcată cu minerale, în special, în special de calciu, fier și vitamine B. Bonus adăugat, multe nu sunt alergice la semințele de susan!
  • Rețete pentru a încerca: morcovi prăjiți cu tahini drizzle, pâine prăjită cu cartofi dulci cu tahini, smoothie de proteine ​​de scorțișoară Tahini

Nu, nu . 4

Zucchini înghețați sau mazăre

  • Schimbă -l pentru a înlocui: banane înghețate sau fructe congelate
  • Cum să folosești: smoothie -uri și boluri de smoothie
  • De ce este minunat: fructele congelate sunt incredibil de dens de nutrienți și nu este nevoie să le înlocuiți complet în smoothie -uri. Cu toate acestea, pentru aceia dintre voi care mergeți puțin peste bord cu fructe (încă conține zahăr), stimulați fibra cu dovlecel și proteine ​​cu mazăre în timp ce scădeți densitatea energetică (zahăr).
  • Rețete pentru a încerca: albastru Morning Smoothie Bowl , Banana Blast Smoothie Bowl, Pea Pear Protein Smoothie

nr. 5

avocado piure sau purificat

  • Schimbă -l pentru a înlocui: mayonnaise
  • Cum se folosește: răspândiți pe sandvișuri, utilizați pentru baza cremoasă la pui /salate de ton/năut, scufundări cremoase, etc.
  • De ce este minunat: pentru aceia dintre voi care nu sunt fani Mayo (eu!) Sau doar căutați o modalitate de a crește fibra, potasiul, sănătos Grăsimi și vitamina E În felul de mâncare, aceasta este calea de urmat!
  • Rețetă pentru a încerca: cremă de avocado – excelent pentru tacos și aproximativ un milion de alte lucruri

10 schimburi simple pentru o dietă mai sănătoasă de la @mckelhill

, fie că doriți să mâncați mai multe alimente pe bază de plante, întregi, fie că doriți să treceți pe deplin la consumul unei diete vegetariene sau vegane, putem cu toții Beneficiază de consumul unei diete abundente în plante!

O dietă pe bază de plante este formată din ingrediente naturale, reale, care sunt ambalate cu vitamine, minerale, fibre și nutrienți pentru a-ți hrăni corpul din interior.

Menținerea unei diete pe bază de plante întregi, vă reduce șansele de dezvoltare G boala cronică G, îți crește sănătatea și bunăstarea generală, beneficiind și mediul înconjurător.

În acest ghid, împărtășim cunoștințele și sfaturile de care aveți nevoie pentru a încorpora cu ușurință mai multe dintre aceste alimente puternice bazate pe plante În mesele tale!

ce înseamnă să mănânci o dietă pe bază de plante (și există ceva ce nu poți mânca)?

O dietă pe bază de plante se concentrează pe alimente întregi Iar baza dietei este, bine, plante!

nu are înseamnă că ești „vegan” sau orice altă etichetă (cu excepția cazului în care vrei).

plantă -Dietele bazate pe sau cele centrate în jurul plantelor pot arăta diferit pentru fiecare dintre noi. Este posibil să alegem să practicăm o dietă vegană, vegetarienă, pescariană și omnivore și am putea fi cu toții centrați în plante în mesele noastre.

Când mâncați pe bază de plante sau centrat pe plante, voi ‘ Concentrându -vă pe plante, dar este posibil să nu eliminați întotdeauna produsele animale din ecuație – găsiți ecuația și cantitatea care se simte potrivită pentru corpul, sănătatea și stilul dvs. de viață. Într-o dietă pe bază de plante, plasați alimente întregi mai presus de toate celelalte și reduceți alimentele procesate în acest proces.

Orice stil de viață care face din plante punctul focal al tuturor meselor este bazat pe plante.

Există o diferență între o dietă pe bază de plante și o dietă vegană, deși aceste două sunt adesea utilizate în mod interschimbabil-sau greșit incorect pentru celălalt. O dietă vegană este adesea definită ca nu doar un mod de a mânca, ci ca un mod de a trăi care încearcă să excludă, în măsura în care este posibil și practicabil, toate formele de produse animale (alimente, îmbrăcăminte etc.) și miere. La

ns, filozofia noastră alimentară este înrădăcinată în plante, dar nu ne etichetăm filozofia într -un fel pentru că nu despre asta nu suntem!

Vă ajutăm să mâncați mai mult Dintre aceste alimente dens, dens, întregi, care sunt atât de benefice pentru sănătatea dvs., dar sunteți în continuare capabili să vă bucurați de toate alimentele și să învățați cum să încorporați (sau nu) aspecte ale acestor informații în propria viață.

Iată câteva dintre principiile unei diete pe bază de plante:

mănâncă o mare varietate de alimente pe bază de plante

pe bază de plante înseamnă exact asta-baza dietei tale Provine din plante, accentul este pus pe plante. Acestea pot fi fructe, legume, cereale integrale, grăsimi sănătoase, fasole, leguminoase, nuci, unt de nuci sau semințe. Gradul în care vă umpleți farfuria cu plante depinde complet de dvs. Culorile alimentelor pe bază de plante sunt rezultatul pigmenților care sunt prezenți în mod natural în produsele alimentare. Clorofila (verde), flavonoidele (galben, roșu, albastru și violet), carotenoizi (portocaliu, roșu, galben și roz) și betalains (roșu, violet) sunt toate responsabile pentru culori diferite și beneficii nutriționale corespunzătoare.

Mimică curcubeul pe farfuria dvs. ori de câte ori puteți pentru a vă asigura că obțineți o gamă largă de pigmenți și, prin urmare, vitamine, minerale, antioxidanți și nutrienți!

Consum conștient de produse animale

Menținerea unei diete pe bază de plante implică, de asemenea, consumul atent de produse animale. Unii pot alege să includă produse animale, iar alții nu.

pentru cei care fac, alegând surse sănătoase de proteine ​​animale care au fost crescute etic este optimă. Căutarea produselor organice, fără cușcă și fără antibiotice vă va ajuta să faceți doar asta!

Când vine vorba de produse animale, ajungând la proteine ​​slabe, cât puteți îmbunătăți și beneficiile pentru sănătate a unei diete pe bază de plante. Gândiți-vă la carne de vită slabă cu iarbă, piept de pui ecologic, curcan, ouă sau lână de porc.

Găsiți plăcerea și satisfacția de la Whole Foods

Un alt principiu cheie al mâncării pe bază de plante este să vă bucurați de bucurarea alimente pe care le faceți.

Da, aceste alimente ne pot oferi atât de mulți nutrienți, dar asta nu înseamnă că sacrificați gustul și plăcerea meselor dvs. Mă mănâncă pe bază de plante, vrei să mănânci o varietate de alimente și, de asemenea, să înveți cum să le faci mai plăcute și satisfăcătoare pentru tine, ceea ce poate arăta ca dezvoltarea câtorva abilități de gătit sau să înveți cum să te joci cu profiluri de aromă. Legumele nu trebuie să fie plictisitoare sau bland! Totul este să dezvoltăm abilitățile pentru a ști cu adevărat să stăpânești aceste ingrediente și să le faci în același timp nutrienți și delicioși.

Dacă doriți unele mese pe bază de plante pentru începători, descărcați-mi Ghid gratuit pentru crearea de obiceiuri alimentare sănătoase, unde împărtășesc primele cinci rețete preferate ale comunității dezbrăcate de nutriție!

Beneficiile unei diete pe bază de plante

o dietă pe bază de plante sau centrate pe plante centrate pe plante Include alimente vegetale întregi care sunt abundente în nutrienți, cum ar fi vitamine, minerale, fibre alimentare, antioxidanți, fitonutrienți și grăsimi sănătoase.